Sztárok

Szinte pucéran flangált a nyílt utcán Kamarás Iván

Szükség törvényt bont, tartja a mondás, és Kamarás Iván utcai pucérkodása kapcsán kénytelenek vagyunk ezzel egyetérteni.

Kamarás Iván a Korhatáros szerelem új évadának forgatásán dobta le a textilt. Ez önmagában persze nem lenne hírértékű, de a színész Budapest kellős közepén a nyílt utcán, járókelők szeme láttára volt kénytelen átöltözni két jelenet között, nem kis derültséget okozva az arra járóknak.

Kamarás az ebédszünetből visszatérve vette észre hogy biztos lekési a csapót, ha elmegy az öltözőbuszig és vissza, így a kocsijában oldotta meg a ruhacserét. „Egy apróságot felejtettem csak el: a nyílt utcán vagyunk, egy forgalmas út kellős közepén. Mikor vetkőzni kezdtem, akkor esett le a tantusz, hogy itt jönnek-mennek az emberek kocsival, gyalogosan. Nem tudom, létezik-e olyan, hogy átöltözési világcsúcs, de ha igen, én azt akkor biztos megdöntöttem” – mondta a színész a Borsnak.

Kamarás nem jutott el az öltözőig

A műsorszám viszont akkor lett teljes, mikor Kamarás már jelmezben előbújt a kocsiból. „Már az átöltözés alatt is totál hülyének néztek, de amikor kiszálltam köntösben és papucsban, azt nem volt hova tovább fokozni. Zavaromban felkaptam a napszemüvegem, így téve teljessé a komplett idióta képet” – árulta el Kamarás Iván, aki nem először botránkoztatta meg az utca népét ilyen magánszámmal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top