nlc.hu
Sztárok
Kozák Danutát erősebbé tette az anyaság

Kozák Danutát erősebbé tette az anyaság

Jótékonysági nagykövet, boldog édesanya és hazánk egyik legeredményesebb sportolója. Kozák Danuta azt tervezte, hogy az idei év csak a felkészülés esztendeje lesz, nem gondolta volna, hogy a szülést követően egyből ilyen fantasztikus sikereket érhet el.

Kozák Danuta kislánya nyáron múlt egyéves, az édesanyja pedig mindössze három hónap babázás után visszatért a vízre. Ötszörös olimpiai bajnok kajakozónk úgy véli, többek között annak is köszönheti az aranyéremesőt, hogy az anyaság még erősebbé tette, s rájött, számára nincs lehetetlen! A sportolóról kiderült, hogy nemcsak a szakmájában és az anyaságban sikeres, de bizony a házimunkában is megállja a helyét. 

„Azt is mondhatnám, hogy a csavarhúzó a barátom! Jól ismerem… Amúgy nem okoznak nehézséget ezek a dolgok, nem gondolom, hogy ez csak férfimunka. Persze ami sérülésveszélyes, azt a férjem nem engedi megcsinálni” – kezdte Kozák Danuta a Poli-Farbe sajtótájékoztatóján, majd azt is elárulta, hogy a konyhában is gyakran tevékenykedik. 

„Szeretek főzni és új dolgokat kipróbálni. Ami jól sikerül, azt túl sokáig esszük, aztán elfelejtjük… (nevet) Amit a specialitásomnak nevezhetek, az az afrikai harcsából készült lasagne” – mondta a sportolónő, majd az anyaságra, gyermekére is kitért. „Mostanában kezd olyan mozgékony lenni, mint amilyen én voltam gyerekkoromban. Zora mindig tud valami újat mutatni magából, jó látni szülőként, ahogy felfedezi a világot. Ez egy nagyon izgalmas korszak. Egyre okosabb és ügyesebb” – büszkélkedett a kajakozó. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top