Sztárok

Visszatér a színpadra az x-faktoros Nagy Krisztián, akit tavaly pszichiátrián kellett kezelni

Az biztos, hogy idén nem megismétlődik meg az, ami tavaly történt – nyilatkozta.

Visszatér a színpadra Nagy Krisztián, aki önként feladta a versenyt a tavalyi X-Faktorban, mert nem bírta a fellépéssel járó terhet, majd pszichiátrián kezeltette pánikbetegségét. A Blikk szerint a fiatal énekes most gyógyultan, újult erővel tér vissza.

Nagy Krisztián a lapnak azt mondta, szeretné teljesen lezárni magában, ami tavaly történt, ezt pedig úgy tudja megtenni, ha nem adja fel az éneklést.

A szüleim mindenben támogattak, anyu nagyon buzdít, hogy nem szabad feladni, ügyesen menni kell előre, meg kell csinálni. Az otthoniak is nagyon drukkolnak, de voltak páran, akik szerint nem jó ötlet, hogy újra belevágok a versenybe. Be akarom bizonyítani nekik, hogy nincs igazuk. Az biztos, hogy idén nem megismétlődik meg az, ami tavaly történt

– ígérte.

Nagy Krisztián célja elmondása szerint az, hogy másokat is inspiráljon kitartásával. Édesapja rákos beteg, és Krisztián szerint ha megnyeri az X-Faktort, azzal rajta és más betegséggel küzdő embereken is segíthet.

Ezért is kellett nagyon összeszednem magamat, érzem magamban az erőt, hogy idén minden sikerül! Csodás ajándék az a hang, amit kaptam, és amivel segíthetek másokon. Történjen bármi, nem adom fel, végigcsinálom a versenyt.

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top