nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok új szerepben 2021-ben

Tóth Andi színészkedett, Kiszel Tünde énekelt – sztárok, akik idén teljesen új szerepben próbálták ki magukat

Szandi, Kiszel Tünde, Tóth Andi és Csobot Adél is új oldalát mutatta meg a kamerák előtt.

Érdekes fordulat történt Szandi, Kiszel Tünde, Tóth Andi és Csobot Adél életében 2021-ben. Új feladat találta meg őket, a tévénézők pedig nyomon követhették, mennyire állják meg a helyüket, ha kilépnek a komfortzónájukból.

Csobot Adél

Csobot Adél bekerült a 10. X-Faktor mentorcsapatába – Fotó: Sajtóklub

Szandi Nyomozóként mutatkozott be az Álarcos énekes idei, 3. évadában. Az énekesnő hétről hétre kitartóan agyalt azon, vajon kit rejthet egyik-másik maszk, sőt a nyomozásban még a lánya is segítette Amerikából. “Nagyon szeretem minden pillanatát. (…) Azt hiszem, a lehető legjobb nyomozócsapatot állította össze a csatorna. Jól kiegészítjük egymást, és ami a legfontosabb, hogy az életben is jól kijövünk egymással” – nyilatkozta még a műsor indulásakor Szandi.

Szandi

Szandi is helyet kapott az Álarcos énekes megújult detektívgárdájában – Fotó: Sajtóklub

Míg Szandi kitartóan nyomozott, addig – ugyanebben a műsorban – Kiszel Tünde álarcos énekesként villantotta meg énekhangját. Igaz, ez csak a 6. adásban derült ki, ekkor lepleződött le ugyanis a Kacsa, aki a naptárdívát rejtette. Kiszel Tünde 3 produkcióval lépett színpadra az Álarcos énekesben, és teljesen félrevezette a detektívcsapatot. “Borzalmas hangja van” – ezt éppen Szandi jelentette ki a Kacsa utolsó produkciója alatt, de akkor még nem tudta, Kiszel Tünde van a maszk mögött.

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde nagyon élvezte az Álarcos énekesben való szereplést – Fotó: Sajtóklub

Kiszel Tünde a leleplezése után elárulta, nem mondott egyből igent a felkérésre. “Úgy éreztem, hogy a tánc, az ének túl nagy kihívás, de végül belevágtam és utólag sem bántam meg. Életem egyik nagy kalandja volt” – nyilatkozta az Álarcos énekesbeli szerepléséről a naptárdíva.

Tóth Andi a színészetbe is belekóstolhatott idén: szerepet kapott a Mintaapákban, sőt egyből egy ágyjelenettel indított Makranczi Zalánnal. A 22 éves énekesnő bevallotta, igazi kihívás volt számára a szerep, ő pedig igyekezett ebből a maximumot kihozni. “Megkerestek ezzel a lehetőséggel és behívtak castingra. Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám. Egy igazi bajkeverőt játszom” – mesélte Tóth Andi, aki eleinte tartott a sorozatban való szereplésétől és a forgatástól, mivel ismeretlen terep volt számára, de mint mondja, mindenki kedves és segítőkész volt vele.

Csobot Adél a jubileumi X-Faktorban csatlakozott a már jól ismert mentorgárdához, ő váltotta Puskás-Dallos Bogit. Csobot Adél karrierje éppen az X-Faktor színpadán indult 2012-ben, az új x-faktoros feladatának pedig izgatottan vágott neki. “Hatalmas megtiszteltetés számomra, és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam” – nyilatkozta a tehetségkutató indulásakor az énekesnő, aki a műsor alatt többször is parázs vitába keveredett a mentortársaival, sőt a nézők megdöbbenésére a Zenekarok kategóriát kapta, miközben a mentorok közül éppen neki van a legkevesebb tapasztalata ezen a téren.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top