nlc.hu
Sztárok

Durván beszólt Csobot Adélnak az egyik x-faktoros

Megfenyegette Csobot Adélt az egyik versenyző az X-Faktorban

A pofátlan viselkedése is kiverte a biztosítékot a mentoroknál.

Saját rapdalát adta elő az X-Faktor 3. válogatóján a 27 éves László Tamás, művésznevén: El Téé. Gáspár Laci és ByeAlex ugyan láttak lehetőséget a vagánykodó fiúban, de miután csúnyán beszólt Csobot Adélnak, majd Puskás-Dallos Petinek is, azonnal leküldték a színpadról.

X-Faktor

Pofátlan stílusa miatt azonnal hazaküldték a mentorok a rapper El Téét – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

Ez biztos, hogy jó volt egyszer. Ez biztos, hogy nagyon tökös volt, otthon jó volt, de mire ideértél vele, olyan maradt belőle, amivel már nem tudunk mit kezdeni” – hangzott Gáspár Laci értékelése. ByeAlex a következőket mondta a produkció után El Téének: “Van affinitásod a raphez, de nagyon rosszul adsz elő és rosszul énekelsz. Amúgy egy hülye gyerek vagy, de én adnék neked még egy esélyt.”

Erre Gáspár Laci is igent adott neki. Csobot Adél azonban megtörte a sort, neki nem jött be a rapszám. “Nekem ez egy kicsit lomha volt, és amennyit értettem a szövegből az pedig középszerű” – ezt hallva a versenyző azt mondta neki: “Megverem a Bencét“, majd egyszerűen leintette a mentort. Csobot Adél nem hagyta ezt annyiban. “Olyan pofátlan vagy, hogy meg sem érdemelnéd, hogy továbbjuss, haver! Ez gáz, így nem illik viselkedni egy hölggyel!” – fakadt ki.

Puskás-Dallos Peti is leoltotta a pimasz x-faktorost. “Nem az Adéllal kellett volna vagánykodnod, hanem a színpadon. Nem tudsz semmit, úgyhogy kiestél” – közölte vele.

Olvass az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top