nlc.hu
Sztárok

Újabb mikrofondobálás az X-Faktorban

Mikrofont vágtak Gáspár Lacihoz az X-Faktorban, rátámadt a mentorra az egyik versenyző – videó

Először vízzel akarta leönteni Gáspár Lacit, de végül a mikrofont vágta hozzá.

Egy régi-új versenyző tűnt fel az X-Faktor 3. válogatóján: Horváth Csabi, művésznevén Pop Csabi. A 25 éves osztályvezető már 2018-ban is próbálkozott a tehetségkutatóban, akkor így értékelte őt Gáspár Laci: “Pusztulat, amit csináltál.”

Pop Csabi

Pop Csabi most sem hazudtolta meg magát – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

Azért jöttem az X-Faktorba most is, hogy kiköszörüljem a csorbát, amit itt hagytam és megmutassam, mit tudok igazából. (…) Azóta áttértem a rapre, de most nem azt hoztam” – mondta el a produkciója előtt Pop Csabi, majd elkezdte énekelni a Rómeó és Júlia című musicalból a Lehetsz király című dalt, de Gáspár Laci nagyon hamar leállította.

Csabi, megtörtél, mert a múltkori csatában kikaptál nagyon, csúfosan, és most visszajöttél fegyver nélkül. Volt fegyvered: a pusztító hang, azért az egy nagy fegyver. Most még azt az egy fegyveredet, a pusztító hangodat sem merted kimutatni. Neked véged van van. Ez a Végjáték. Most hamuvá fogsz válni, nem fogsz tudni visszajönni többet” – értékelte Gáspár Laci a versenyzőt, aki ezt hallva odament a mentorhoz és rá akarta önteni az asztalon lévő vizét, de Gáspár Laci gyorsabb volt, és időben elkapta előle a poharat, erre Pop Csabi egyszerűen nekidobta a mikrofont a mentornak.

Menjél more, haza magadnak!” – zavarta le a színpadról a versenyzőt Gáspár Laci. “Lehet, hogy már pajzsban kellene ülnünk?” – kérdezte mentortársait, miután Pop Csabi elhagyta a színpadot.

Lehet, hogy nem az énekhangot fogják gyakorolni, hanem a dobást” – tette hozzá Puskás-Dallos Peti 

Csobot Adél pedig bejelentette a stúdióban ülő közönség felé fordulva: “Túl vagyunk idén is a mikrofondobáláson, hál’ Istennek!“.

A színpadról lezavart Pop Csabi azonban továbbra sem adja fel, minderről a színfalak mögött vallott: “Én egy Bosszúálló vagyok, de ez nem a Végjáték, és remélem, hogy amit elrontottam, azt kijavíthatom, és leigázom a mentorokat és a közönséget.”

Olvass még az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top