Sztárok

Soros György, Obama és a Clinton házaspár után Robert de Nirónak is levélbombát küldhettek

A gyanús csomagot a színész New York-i éttermében találták meg. A hatóságok szerint Joe Biden volt alelnök is a bombagyáros célpontjai között volt.

Soros György, Barack Obama, Bill és Hillary Clinton és a CNN után Robert de Nirónak és Joe Biden volt amerikai alelnöknek is levélbombát küldhettek – tudósít az Euronews. A hatóságok szerint a veterán amerikai politikusnak két gyanús küldeményt is címeztek, az egyiket csütörtök reggel egy New Castle-i postahivatalban, a másikat a Delaware állambeli Wilmingtonban szúrták ki.

Robert de Niro és Barack Obama (Sual Loeb/ AFP)

A rendőrség egy harmadik csomag miatt is nyomozást indított, ezt az NBC értesülései szerint a világhírű amerikai filmszínész, Robert DeNiro egyik New York-i éttermében találták meg. Az első híradások szerint a csomag nagyon hasonlít azokhoz, amelyeket az elmúlt napokban küldtek több befolyásos amerikai politikusnak és a CNN tévétársaságnak. A hírügynökség emlékeztetett rá, hogy De Niro korábban többször is élesen, kemény szavakkal kritizálta Donald Trump amerikai elnököt.

Rendőrök a színész New York-i étterme előtt (Fotó: Drew Angerer / AFP)

Bill De Blasio, New York polgármestere szerdán terrorcselekménynek minősítette a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top