Sztárok

Nati hozta össze újra Berkit és Pamelát

Lányuk miatt békült ki Berki Krisztián és Hódi Pamela. A műsorvezető és exe nemrég együtt ünnepelték meg Natasa Zselyke ötödik születésnapját.

Sokan csodálkoztak, amikor Hódi Pameláról és Berki Krisztiánról kikerült egy friss, közös kép. Ez a lányuk, Natasa Zselyke születésnapján készült, aki azt kérte a szüleitől, hogy együtt szeretne ünnepelni velük. Úgy látszik, Hódi Pamela és Berki is túllépett a múltbéli sérelmeken, és végre – a kislányuk kedvéért – újra együtt voltak egy pár óra erejéig. 

„Szerettem volna, hogy Natinak egy születésnapja legyen” kezdte a Mokkában Berki Krisztián, aki Pamelával való kapcsolatáról is beszélt.

Rendeződött. Ahogy Pamela is megtalálta a párját és én is, így már Natinak egyértelmű, hogy anyának és apának is van szerelme. Ettől függetlenül szeretné ezt az egységet együtt is látni. Azt kérte, hogy amikor hozzuk ki a tortát, akkor mindenképp egymás mellett üljünk. Ezért látható ez a pillanat, a gyereket kell előtérbe helyezni

– mondta a műsorvezető. Hozzátette, hogy ez nem csak a születésnap miatt van, a jó viszony tartós. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top