Sztárok

Tücsi elárulta, hogyan nevezné el a kislányát

Tücsi és szerelme, a jégkorongozó Sofron István egy hónapja jelentették be, hogy gyereket várnak – most pedig a baba neve is megvan.

Tücsi és Sofron István egy videóban közölték a nyilvánossággal, hogy első gyermeküket várják. Nemrég, egy gender-parti keretein belül megtudták, hogy kislányuk lesz, aminek nagyon örültek, hiszen mindketten erre vágytak. A nevekkel viszont nagy gondban vannak, eddig nem sikerült kiválasztani a megfelelőt, de most a cosmopolitan.hu-nak beszéltek róla, hogyan haladnak: Tücsinek az Emily Rose tetszik. 

„Mindketten odavoltunk érte, viszont Sofi többször is mondta, hogy valahonnan ismerős neki ez a név. Aztán egyszer beugrott neki, hogy van egy ilyen film: Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Ebben a pillanatban rájöttünk, hogy el kell engednünk ezt a két nevet!” – mesélte a műsorvezető a cosmo-nak. 

„Mivel sokat utazunk, és fogalmunk sincs, a jövőben még merre fogunk élni, mindenképpen egy olyan nevet szeretnénk, ami itthon is és külföldön is működik. Abban megállapodtunk Sofival, hogy a 20 hetes ultrahangra már úgy szeretnénk menni, hogy eldöntöttük. Ez vészesen közeledik, de még mindig nem választottunk!” – tette hozzá Tücsi. Ez hamarosan elérkezik, mi pedig már alig várjuk, hogy megtudjuk, hogy döntöttek végül.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top