Sztárok

Kulka János visszatér a színpadra

2019 elején kétszer már biztosan fellép.

Bár korábban azt nyilatkozta, soha többé nem áll színpadra, most mégis elvállalt egy színházi szerepet a 2016 januárjában stroke-ot kapott Kulka János.

Az Infostart szúrta ki, hogy a színész 2019 januárjától fellép a Trafóban, ahol Móricz Zsigmond Árvácska című regényének színpadi feldolgozásában kapott szerepet. A darabot a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport viszi színpadra. Eddig csupán két előadást hirdettek meg: egyet január 31-re és egy másikat február 1-re. A darabot Ördög Tamás rendezi, Kulkán kívül Messaudi Emina, Simkó Katalin, Stork Natasa, Terhes Sándor, Török-Illyés Orsolya és a rendező is szerepel majd benne.

Erre a linkre kattintva már jegyet is lehet venni.

Kulka János legutóbb Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében játszott el egy rövidke szerepet. Az RTL Klubnak augusztus elején azt nyilatkozta, a filmes szerepektől nem zárkózik el, de színházban többé nem fog fellépni.

Kallos Bea, MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top