Sztárok

Nem tudta, mire vállalkozik: Szögeczki Ági rémálmokkal jött haza Máltáról

Ágicát nagyon megviselték a szigeten átélt élmények, azóta az autóvezetéstől is fél.

A TV2 két legyet ütött egy csapásra, és ha már kivittek egy stábot Máltára leforgatni A legbátrabb páros első évadát, gyorsan felvették a másodikat is. A két turnus közt „csak” a celebeket cserélték le, így került Szögeczki VV Ági és ügyvéd kedvese is a legbátrabbak közé.

Szögeczki Ági és kedvese A legbátrabb páros sajtótájékoztatóján | Fotó: NLCafé

Ágicán azonban mély nyomokat hagyott az egyik feladat, ami rémélmaiban a mai napig kísérti a volt villalakót. „Még most is nehéz arról beszélnem, amit ott átéltem. Félelmetes és ijesztő volt egy vizes feladat, amely többször visszatért azóta rémálom formájában is úgy, hogy csurom víz voltam és légszomjam volt” – mondta a Blikknek Ági.

„Azóta, ha áthajtok kocsival egy hídon, előtte gyorsan átkötöm a biztonsági övemet mögém. Rettegek ugyanis attól, hogy majd nem tudok miatta kimászni az autóból, ha beesek a vízbe” – tette hozzá a lány, akit egy tenger fölött billegő fém kalitkából kellett kedvesének kiszabadítania az ominózus feladatban.

Ti mindig kössétek be a biztonsági öveteket, mert balesetnél csak a bekapcsolt öv véd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top