Sztárok

VV Vivit a halálból hozták vissza

Miután VV Lacika és VV Roli is elmesélt egy-egy olyan történetet, amikor halálfélelmük volt, VV Vivi elárulta, hogy őt egyszer a halálból hozták vissza, amikor gyermekként szénmonoxid-mérgezést kapott.

VV Vivi körül zajlik az élet, amióta csak bement a villába. Az elején leszögezte, hogy neki vőlegénye van, így viselkedni fog, de már az első napokban összeszűrte a levet Radiccsal, majd miután a fiú kiesett, Krisztiánnal vigasztalódott. Most azonban egy komolyabb témában nyilatkozott: kiderült, hogy hatéves korában újra kellett éleszteni, mert szénmonoxid-mérgezést kapott. 

„Mindenki aludt a házban, és utólag annyi volt meg, hogy apukám kihúzott engem meg anyut a hóra. Iszonyú látvány volt, azt hittem meghalt. Újraélesztettek, majd mikor magamhoz tértem, kihúzta az infúziót a kezemből, és szaladtam át anyához, hogy él-e” – mesélte VV Vivi, aki azt is elárulta, hogy szülei között aludt, és arra kelt fel az édesapja, hogy megrúgta álmában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top