Sztárok

Hatalmas titok derült ki Antal Imréről

Mostanáig nem lehetett tudni, mi okozta a sorsfordító betegséget Antal Imrénél, ami kerékbe törte zongorista karrierjét.

Jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre, eddig azonban csak néhány beavatott tudta, hogy mi volt a hirtelen jött betegség előzménye. Koncz Gábor a Borsnak elárulta, a 2008-ban elhunyt tévés ujjai elfagytak az őrségben.

Smagpictures.com / Story-Best x

Imruska a Zeneművészeti Főiskolára járt, és mi tudtuk, hogy behívták katonának. Amikor őrségbe állították, ez a drága ember ott állt, és ahelyett, hogy zsebre dugta volna a kezét és letámasztotta volna a puskát valahova, előírásszerűen markolta a fegyvert a dermesztő hidegben. Lefagytak az ujjai” – mesélte a színész a fényes zenei karrier előtt álló Antal Imréről, aki emiatt nem folytathatta hivatását. „Mivel egy kulturált, kellemes pali volt, ragyogó intelligenciával, bejátszotta magát a televízióba is” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top