Újabb zenekarból rúgták ki Sipos F. Tamást

nlc | 2018. November 30.
Nem volt csapatjátékos, ezért kiadta Sipos F. Tamás útját régi zenekara.

Öt évvel ezelőtt, Bódi László Cipő halála után a Republic villámgyorsan megtalálta a legendás frontember helyére Sipos F. Tamást. Sipos akkoriban az Exoticban énekelt, de örömmel vállalta a felkérést, bár tudta: Cipőt pótolni lehetetlen.

Nem is tartott sokáig az együttműködés, alig egy év elteltével Sipost kirúgta a Republic. Azóta Boros Csaba énekli a Republic-nótákat, aki a banda egyik alappillére a kezdetektől fogva.

Sipos tovább folytatta szólókarrierje egyengetését az Exotic mellett, de két fenékkel nem lehet egy lovat megülni, és ez a felállás már nem működött tovább. Az Exotic is megszabadult az énekestől, és róla alkotott véleményüket nem rejtették véka alá. „Félplayback bulikat vállal, amelyeken a közös dalainkat énekli. Egy zenekar fellépti díja magasabb, így nem hívják az Exoticot, ha az énekes olcsóbban megcsinálja egyedül a műsort” – mondta a Blikknek a banda basszusgitárosa.

Állítólag többször kérték Sipost, írjanak új számokat, és vállaljanak kevesebb fellépést több pénzért, de az énekes inkább a saját feje után ment, aminek szakítás lett a vége.

Exit mobile version