nlc.hu
Sztárok
Újabb zenekarból rúgták ki Sipos F. Tamást

Újabb zenekarból rúgták ki Sipos F. Tamást

Nem volt csapatjátékos, ezért kiadta Sipos F. Tamás útját régi zenekara.

Öt évvel ezelőtt, Bódi László Cipő halála után a Republic villámgyorsan megtalálta a legendás frontember helyére Sipos F. Tamást. Sipos akkoriban az Exoticban énekelt, de örömmel vállalta a felkérést, bár tudta: Cipőt pótolni lehetetlen.

Nem is tartott sokáig az együttműködés, alig egy év elteltével Sipost kirúgta a Republic. Azóta Boros Csaba énekli a Republic-nótákat, aki a banda egyik alappillére a kezdetektől fogva.

Sipos tovább folytatta szólókarrierje egyengetését az Exotic mellett, de két fenékkel nem lehet egy lovat megülni, és ez a felállás már nem működött tovább. Az Exotic is megszabadult az énekestől, és róla alkotott véleményüket nem rejtették véka alá. „Félplayback bulikat vállal, amelyeken a közös dalainkat énekli. Egy zenekar fellépti díja magasabb, így nem hívják az Exoticot, ha az énekes olcsóbban megcsinálja egyedül a műsort” – mondta a Blikknek a banda basszusgitárosa.

Állítólag többször kérték Sipost, írjanak új számokat, és vállaljanak kevesebb fellépést több pénzért, de az énekes inkább a saját feje után ment, aminek szakítás lett a vége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top