Sztárok

Berki Krisztián különleges ajándékot kapott feleségétől, Mazsitól

Berki Krisztián és kislánya, Nati a szentestét nem együtt töltik, ezért egy különleges ajándékot kapott feleségétől, Mazsitól.

Berki Krisztián különleges ajándékot kapott feleségétől és kislányától, Natitól -– írja a Blikk.

„Natival kitaláltuk, hogy meglepjük Krisztiánt egy közös családi fotózással. Mivel nem kért semmilyen ajándékot karácsonyra, csak szeretetet, ezért azt gondoltuk, hogy majd a közös képet előhívatjuk, és azt adjuk oda neki. Sikerült végig titokban tartanunk, hogy mire készülünk. Azt mondtuk Krisznek, hogy Natival megyünk közös fotózásra, amire még egy közös ruhaszettet is kaptunk tőle. Azt kértük, ő is jöjjön oda, segítsen nekünk. Amikor megérkezett, akkor jött rá, hogy ő is szerepel majd a képeken” – mondta Berki Mazsi.

ajandek, meglepetes

„Nagyon meglepődtem, amikor Bencze Zoli fotós barátom volt a műteremben, mert akkor már egyértelmű volt, mit szerveztek a lányok. Nagyon örültem a közös képeknek, még a kiskutyánk, Jack is ott volt. Nati imádta az egészet, külön élvezte, hogy összeöltözhetett Mazsival. Arra is alig lehetett rávenni, hogy az én ölemben üljön, ő mindenképp a feleségemében akart” – mondta Berki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top