Sztárok

Lebetegedtek a versenyzők, veszélyben a Sztárban sztár

Futótűzként terjed a betegség a Sztárban sztár versenyzői között. A próbákon nem mindenki tud ott lenni, ráadásul a vasárnapi élő show is veszélybe került.

Több énekest is kényszerpihenőre ítéltek az orvosok, hiszen nagyon gyorsan terjed a betegség a versenyzők között. Pedig a hétvégén már az elődöntő következik, ami mindenkinek nagyon fontos. Többen is lebetegedtek, Gesztesi Károly olyan rosszul volt, hogy infúzióra kellett kötni – írja a Bors. 

gesztesi karoly, sztarban sztar

„Szinte hihetetlen, de pár perc múlva leült mellém Sári Évi. Gondterhelt és fáradt volt. Kérdésemre csalódottan mesélte, hogy szinte az egész stáb lebetegedett, megfertőzték egymást. Ő csak receptekért jött, de Gesztesi éppen infúziót kap. Arról is beszélt, hogy az egyik próbát és fellépé­sét is le kellett mondania, de reméli, hogy a műsorra lesz hangjuk. Azt is elmesélte, hogy Völgyesi Gabi is rosszul van. Miután Sári Évi megkapta a recepteket, beköszönt Gesztesihez, aztán elment. Gesztesi több mint fél óra után jött ki a kórteremből. Érdeklődtem az állapotáról, annyit mondott: köszönöm, és továbbállt” – számolt be a lap egyik olvasója. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top