Sztárok

Váratlan helyzetet kellett megoldania a Barátok közt stábjának

Varga Izabella otthon szerezett súlyos sérülését beírták a sorozatba a Barátok közt forgatókönyvírói.

Varga Izabella konyhájában szerzett súlyos sérüléseket, amit a Barátok közt íróinak be kellett építeniük a sorozatba. Végül, a történet szerint egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg, miután leöntötték forró levessel. A való életben pedig kiderült, hogy a „börtönbe vonulás” jól is jött a színésznőnek, mert sokkal több ideje volt arra, hogy a gyógyulására koncentráljon – írja a Blikk.

varga izabella

„Mivel egy ilyen sérülés egyik napról a másikra történik, meg kell oldani a helyzetet, de szerencsére a nézőkkel ilyenkor simán össze tudunk kacsintani, értik, mi történik… Hálás vagyok a stábnak, amiért annyit segítettek abban az időszakban. Mivel vezetni sem tudtam, hoztak-vittek a forgatásokra, próbálták úgy intézni, hogy a jeleneteim egy napon legyenek, így pihenhessek. Eleinte csak úgy tudtam forgatni, hogy folyamatosan jegelni kellett a kezem, a jégakkut csak a felvétel alatt tettem le, de arra is figyeltek, hogy mindig hideg legyen” – mondta Varga Izabella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top