Sztárok

Tücsiék még nem tudják, mi lesz születendő lányuk neve

A műsorvezető-modell és vőlegénye is nagyon várja már a pici érkezését, ám meglepő módon még semmit nem vásároltak neki.

„Nemrég vettünk egy szerkezetkész házat, de sajnos nem abban a tempóban készül, ahogyan terveztük” – mondta a Blikknek Tücsi, vagyis Ayree Claudie Dedei, majd hozzátette, jelenleg épp csempéket, járólapokat és bútorokat nézeget. „Nagyon élvezem, de azt hiszem, lassan beszerezhetném a babaruhákat is.”

Tücsi és párja, a magyar válogatott jégkorongozó, Sofron István márciusra várják első gyermeküket, egy kislányt. „Félek, ha megvenném az első cuki kis lánykaruhát, akkor elindulna a lavina, és olyan lenne, mint amikor magamnak vásárolok” – vallja be Tücsi, aki azt is tudja, rohamosan fogy az idejük, hogy nevet válasszanak kislányuknak.

„Mivel se nekem, se a páromnak nincs kedvencünk, ezért vettünk egy utónévkönyvet, és mindent megnézünk benne. Jelenleg a K betűnél tartunk, és eddig egy tetszett, de még nem döntöttünk, szeretnénk a lista végére érni. Azon szoktunk nevetni, hogy ilyen szempontból nem vagyunk túl jó szülők” – viccelődött Tücsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top