nlc.hu
Sztárok
Demjén Rózsit otthonában érte baleset

Demjén Rózsit otthonában érte baleset

Nemsokára színpadra lép ez évi nagykoncertjén Demjén Rózsi, akit ezúttal egy kisebb baleset hátráltat.

Mint minden évben, idén is lesz év végi Demjén Rózsi-nagykoncert, amit már bizonyosan nagyon sokan várnak. A művész úr azonban feltűnően sokat pihenteti a karját, ezért kérdezett rá a Blikk, hogy mi is a probléma. Mint kiderült, Demjén Ferenc egy kisebb balesetet szenvedett az otthonában, de szerencsére nem történt komolyabb baj. 

Fotó: Facebook

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam” – mesélte a lapnak Demjén Rózsi, aki a baleset körülményeiről is beszámolt. 

„Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top