Sztárok

Keményen támadják Berkiéket a delfines kaland miatt

Berki Krisztián és Mazsi éppen Amerikában vakációznak – a delfinekkel úszás pedig kihagyhatatlan programnak bizonyult. A kommentelők egy része fellázadt, szerintük ez állatkínzás.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi úgy döntöttek, ezúttal itt hagyják a karácsonyi forgatagot, és inkább Amerikában töltik az ünnepeket. Mióta kirepültek, már sok kalandban volt részük, amelyekről rengeteg fotó kerül fel a közösségi oldalaikra. Most egy videót is megosztottak, méghozzá egy delfines kalandról, ami a lelkes állatvédőknek nem igazán tetszik. 

Bár a videóban elhangzik, ők direkt olyan helyet kerestek, ahol a természetes környezetükben úszhatnak a delfinekkel, sokan ezt egyáltalán nem díjazzák. 

Íme, a videó: 

Sokszor láthattuk már, hogy 1-1 celeb ilyen helyekre látogat el, amivel sokak szerint nincsen probléma, és sokan azt mondják, ha megtehetnék, ők is megnéznék, milyen is ez. Vannak azonban olyanok is, akik szerint ez állatkínzás, és keményen oda is mondják a véleményüket, mint ahogy ez Berkiék esetében történt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top