Sztárok

Csodás lánykérést láthattak az Álomutazó nézői

A tehetséges ifjú focista 4000 ember előtt kérte meg barátnője kezét az Álomutazó című mesemusical szünetében, az előadás színpadán. A menyasszony sokkot kapott.

Paku Roland nemcsak a futballban maximalista, de a magánéletben sem egyezik ki egyszerű megoldásokkal. A középpályás úgy döntött, 5 és fél év együtt járás után itt az ideje megkérni barátnője kezét, de ezt nem lehet akárhogy. „Tavaly a barátnőmmel megnéztük az Álomutazót, és mindkettőnknek nagyon tetszett” – mesélte Roland, akinek kapóra jött, hogy idén ismét műsorra tűzték a darabot.

Paku Roland az Álomutazó szünetében kérte meg szerelme kezét

„Nem szerettem volna egyszerűen megkérni Orsi kezét, ezért választottam a legnagyobb hazai színpadi előadást, ahol egyszerre 4 ezren nézik a szuperprodukciót” – mondta a focista. A hatás nem maradt el, az ifjú hölgyet sokkolta a nem mindennapi lánykérés, de hamar felocsúdott, és természetesen nem maradt el a várva várt igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top