nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző nagyon hiányolja a darabot

Szabó Győző: „Se éjjelem, se nappalom nem volt”

Szabó Győzőnek furcsa, hogy ilyen keveset dolgozik.

Már hagyománynak mondható, hogy minden évben, karácsony előtt megrendezik az Álomutazó és A Játékkészítő című darabot. A Covid ezt is átírta, így ezúttal nem telt házas csarnokokban, hanem az otthon meghitt hangulatát teljessé téve, az online térben idézhetjük meg a mesemusical előadásait. Olyan sztárokkal, mint Kamarás Iván, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Radics Gigi, Király Viktor vagy Schell Judit, Ábel Anita, Falusi Mariann, illetve Stohl András és Szabó Győző.

„Az előadások éveiben, karácsony és újév között se éjjelem, se nappalom nem volt, azok az időszakok szinte teljesen A Játékkészítő és az Álomutazó előadásokról szóltak.  Most azonban visszasírom, amikor napi három előadást játszottunk egymás után négy napig és a négy év összesen mintegy ötven előadásán több mint kétszázezren néztek meg minket a két mesemusicalban”emlékszik vissza Szabó Győző, aki mindkét darab főhősét alakította.

szabó győző stohl andrás

Szabó Győző és Stohl András (Fotó: Álomutazó)

„Tavalyelőtt Andriska és Franciska és a barátaik néztek élőben – engem is – a színpadon, most együtt nézzük, csak a szűk család ezeket az emlékezetes előadásokat, bízva abban, hogy a nézők és színészek hamarosan újra a színházakban találkozhatnak” – tette hozzá Stohl András, aki játszott A Játékkészítőben gonosz játékkészítőt és az Álomutazóban tudós apukát is. Jegyeket itt tudsz venni rá.

Olvass még az Álomutazó szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top