Sztárok

Rezes Judit fitt kismama, jól viseli a terhességet

Már csak néhány hét, és Rezes Juditék a karjukban tarthatják a legkisebb gyereküket. Ez az időszak már a pihenésé, mert a színésznő nem vállalt munkát az utolsó hónapokra.

Rezes Judit és Szabó Győző tavaly ősszel jelentették be, hogy gyereket várnak. A színésznő nagyon jól viselte a terhességet, és csak nemrég ürítette ki a naptárát, hogy felkészüljön a kicsi érkezésére. A H.O.M.E. magazinnak megmutatta az otthonukat is, ahol már a gyerekszobát is kialakították, ügyelve arra, hogy a nyolcéves fiuk, Misi igényeinek is megfeleljen. 

Rezes Judit igazán fitt kismama, aki a reggeli torna után szeret megpihenni a lakás egyik legfényesebb pontján. A Jászai Mari-díjas színésznőnek saját bevallása szerint lételeme a fény, érdekli a feng shui, és nagyon vágyódik Skandináviába. Hogy milyen közel áll hozzá az északi életmód, az jó néhány dekorációból és a letisztult stílusból is jól látszik.

Rezes Judit és Szabó Győző

A 42 éves színésznő március elejére várja a második kisfiát, addig pedig már tényleg csak a pihenésre koncentrál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top