Sztárok

Vajna Tímea Amerikába megy, és nem érdekli a végrendelet

Annyi bántás és kritika után természetesnek tűnik, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig.

Élete legnehezebb időszakát éli Vajna Tímea, aki a közeli ismerősök szerint összeroppant a férje halála után

„Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés után zárt körű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéde” mesélte a Story magazinnak a barát. 

A végrendelettel, amelynek részletei majd Amerikában derülnek ki, egyáltalán nem foglalkozik Vajna Tímea, mintha nem is érdekelné.

„Azt 100 százalékra veszem, hogy Amerikában marad. A családján kívül más már nem köti ide.”

Sok mindent megtett az elmúlt években Timi azért, hogy kint beilleszkedjen, és közben influenszerként is felépítette magát.

Részletek és fotók a Storyban arról, hogyan él Los Angelesben Vajna Tímea, valamint hogy a jövőben mire számíthat:

A Storyban részletek Vajna Tímea új életéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top