Sztárok

Barátja tartja a lelket Vajna Tímeában

Bizonyos körökben már régóta ismerik a nevét, néhány éve pedig Vajna Tímea büszkélkedett el a barátságukkal, amire az özvegynek most nagy szüksége van.

Sehol nem hirdeti magát, mégis megállás nélkül keresik, de csak ajánlással lehet bekerülni Baranyi Rozáliához. Vendégként ismerte meg Vajna Tímeát, akivel egyre közelebb kerültek egymáshoz. 

„Igen, Timi a barátnőm és a tanítványom. Hogy miről beszélünk naponta, az maradjon a mi titkunk” – mondta a jósnő a Story magazinnak. Annyit azért elmondott Rozália, hogy sosem ködösít, amikor Tímea kérdezi, mindig konkrétumokkal válaszol. Hiába is akarják néhányan, hogy ezt ne tegye. 

„Amikor nemrég Timi egyedül maradt, az egyik jóakaróm felhívott, és azt mondta, jobban tenném, ha nem adnék tanácsot neki. Nem hallgattam rá…”

Annak idején Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. 

Erről és Andy Vajna végrendeletéről is olvashatsz a Story magazinban: 

A Story magazinnak mesélt Baranyi Rozália Vajna Tímeáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top