Sztárok

A szuper sportos Katalin hercegné még kenuban is felvette a versenyt Vilmossal

A hercegi pár sportos napokat töltött együtt Írországban, kenuversenyben is összemérték erejüket. A meglátogatott gyerekek nagyon élvezték a közös programokat.

Katalin hercegné a napokban akcióba lendült férjével, Vilmossal, és számos sportágban kipróbálta magát a gyerekközönség nagy örömére, miközben meglepetéslátogatást tettek néhány észak-írországi ifjúsági intézményben.

Első állomásukon, a belfasti Windsor Park stadionban a hercegné focicipőt húzott, és beállt az iskolásokkal egy rövid meccsre. Nem okozott számára problémát a labda hajszolása, nagy lelkesedéssel vett részt a csapatjátékban.

Nem volt gond a lábmunkával Katalinnál és Vilmosnál sem (Fotó: Profimedia / Mega Agency)

A következő megálló a Belfasttól két órára található Rascort Youth Village volt, ahol a fiatalok szívesen töltik aktív tevékenységekkel szabadidejüket. Katalin ott sem maradt tétlenül, kenu- és íjászleckéket vett, míg Vilmos az egyensúlyérzékét tette próbára különböző ügyességi és mászófeladatok során, és elbeszélgetett a gyerekekkel arról, hogy milyen élményeket szereztek a táborban, és miért szeretnek oda járni. A hercegné íjászleckéjét két fiatal „szakértő” vezette, akik megmutatták neki a helyes technikát, így rögtön jobban ment a célzás.

Katalin hamar belelendült az íjászatba is (Fotó: Profimedia / Wenn)

Katalin hercegné a mozgalmas nap során bizonyította, hogy nemcsak szívesen merül önfeledt játékba a gyerekekkel, de roppant sportos anyuka is. A házaspár zárásul még egy kenuversenybe is beszállt, ahol két külön csapatot erősítettek, és az izgalmas küzdelemben végig fej-fej mellett haladtak – Katalin hajója csak a végén, egyetlen hajszállal maradt le az első helyről.

Katalin hercegné és csapata a kenuban. Nem sokon múlt a győzelem (Fotó: Profimedia / Wenn)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top