Sztárok

Teljesen meztelenül pózol Pirner Alma

Anyaszült meztelenül nyújtja le magát Pirner Alma, erről fotót is posztolt.

Elképesztően szexi fotót osztott meg magáról Insta-oldalán Pirner Alma. A rúdtáncoktató mindent megmutatott magából, a kép mégis tökéletesen ízléses.

Sőt Pirner Alma egy fontos üzenetet is szeretett volna közölni a meztelen művészi fotójával, mégpedig azt, hogy mennyire fontos a szervezet számára a mindennapos nyújtás.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 8:53 (PST időzóna szerint)

Nehézkes járású, lomha mozgású, robusztus és trampli. Te ne vedd magadra, de sok nőről ez jut eszembe, amikor látom őket az utcán sétálni. Nem kell feltétlen, hogy súlyfeleslegük legyen, sokszor nem csak ez okozza a problémát. Hanem a nyújtás/lazítás hiánya. Még mindig megdöbbentő számomra, mennyire kevés energiát fordítunk a nyújtásra, pedig több dolgon segíthet, több mindenen javíthat, mint azt gondolnánk. Ki ne szeretne mozgékonyabb, könnyedebb, légiesebb, nőiesebb és persze hajlékonyabb lenni? Szinte minden nő álma az, hogy már a puszta megjelenésével ezt a hatást keltse, és így is érezze magát, nem igaz? Nyújtani KÖTELEZŐ” – hangsúlyozza posztjában a minimum heti egy szexet támogató rúdtáncoktató.

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top