Sztárok

Shane Tusup Magyarországon dolgozna, ami sokaknak nem tetszik

Shane Tusup egyelőre profi golfozónak készül, azonban – ahogy írja – visszajönne Magyarországra, ha olyan szerződést kapna.

Shane Tusup a Hosszú Katinkával való szakítása után gyakorlatilag kivonta magát a forgalomból: visszament Amerikába, nem posztolt a közösségi oldalain, és nem is hallottunk felőle egészen múlt hétig, amikor kiderült, hogy elváltak. Azóta Katinka is nyilatkozott, pár napja pedig Shane is megszólalt. Utóbbi most a közösségi oldalán üzent a rajongóknak.

„Olvasgattam az üzeneteiket és kommenteket, és a következőre jutottam… Az egyik legbámulatosabb és legnagyobb kihívás az lenne, ha visszatérhetnék Magyarországra mint a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ha valaki olvassa ezt Magyarországon, és van ráhatása a döntésre, akkor vállalja a kockázatot… Garantálom, hogy nem hagyom cserben Magyarországot. A világ összes többi szövetségi kapitányánál jobb munkát végeznék! Elvégezném a munkát! Tegyük le újra Magyarország névjegyét világszerte a sportban. Srácok, ti túl tehetségesek vagytok ahhoz, hogy elfogadjátok, hogy ne ti uraljátok a teljes iparágat! Viszont amíg nem kapom meg ezt a hívást, tovább üldözöm a világbajnoki címet!” – írja a közösségi oldalán Shane Tusup.

Persze a rajongók egyből reagáltak: sokan biztatták, hogy jöjjön vissza, de akadt olyan is, aki szerint nem Magyarországon van az egykori úszóedző jövője. A követők nagy része azonban azon az állásponton van, hogy inkább maradjon a jelenlegi szövetségi kapitány a fociválogatott élén, mint hogy visszajöjjön Katinka exférje az országba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top