TV-sztárok

Shane Tusup szereti Magyarországot, és a jövőben sem akar elszakadni tőle

Shane Tusup interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelyben Magyarországhoz fűződő viszonyáról is mesél.

Magyarországon voltak a legjobbak a lehetőségek, itt volt mindenből a legjobb, tehát itt éltünk, imádtam az egészet, egyáltalán nem bánom. Nem mellesleg szeretek itt lenni, szeretem Magyarországot, a második otthonom (…) Szeretném, ha Magyarország a jövőben is az életem része lenne, még ha talán nem is annyira, mint korábban gondoltam” – mondta Shane Tusup a Nemzeti Sport pénteki számában olvasható interjúban.

MTI/EPA/Dave Hunt

Hosszú Katinka exférje és exedzője elmondja, hogy mostanában több időt tölt a családjával, erre 2012, a londoni olimpia óta alig volt ideje. De nem bánja, hogy lemaradt néhány dologról, mert amit helyette csinált, az sokkal jobban megérte. „Amikor valami fontosat csinálsz, nem tűnik fel. Például nem számít, hogy péntek este nem mész el bulizni, mert király dolgot csinálsz helyette” – mondta.

A Hosszú Katinkával együtt elért eredményeikről azt mondja: olyan volt, mintha elképzelték volna, milyen lehet megérinteni a Mount Everest csúcsát, aztán úgy alakult, hogy helyette felállhattak a tetejére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top