Sztárok

Megszólalt a szemtanú Lovasi András autóbalesetének ügyében

Az ütközés után egy harmadik autó is nekiütközött a rendőrautónak.

Szerda délután 4 óra körül rendőrautóval ütközött egy terepjáró Budapest VII. kerületében, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében, az ütközés után pedig egy harmadik autó is nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben két rendőr is megsérült. Később kiderült, hogy a balesetben Lovasi András az egyik érintett. A zenész terepjárója nekiütközött egy rendőrautónak a Városligetben. Az ütközés következtében a rendőrautó sofőrjének három foga kitört, egyik kulcscsontja pedig több helyen eltört. A mellette ülő rendőrnő könnyebben sérült.

A Blikknek megszólaló szemtanú a baleset körülményeiről mesélt. „Magát a balesetet nem láttuk, akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja. A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott. Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is” – mondta Véninger Cynthia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top