Sztárok

Meghan hercegné nem kér a palota orvosaiból

Meghan hercegné újabb hagyományt adott át a múltnak: saját orvosi csapattal várja első gyermeke születését.

Nem ez az első és egész biztosan nem is az utolsó alkalom, hogy Meghan sussexi hercegné, Harry herceg felesége szakít a brit királyi család hagyományaival: néhány napja még attól volt hangos a világsajtó – de leginkább a brit –, hogy anyósával és sógornőjével, Katalin hercegnével ellentétben nem hajlandó közvetlenül a szülés után nyilvánosság elé állni. A jól értesült informátorok szerint Meghan ezt azzal indokolta, hogy az időt, amit a fodrászokkal és sminkesekkel kellene töltenie, inkább újszülött gyermekével töltené.

A hírek szerint a színésznőből lett hercegné nem állt meg itt: újabb, régi hagyományt adott át a múltnak, mikor a közelmúltban saját orvosi csapatot bízott meg a szülése levezetésével – írja az Index a Skyra hivatkozva. Meghan állítólag azért döntött így, mert nem szeretné, hogy öltönyös férfiak vezessék le a szülését.

A hercegné épp ezért egy meg nem nevezett doktornőt kért fel arra a feladatra, amit eddig Alan Farthing és Guy Thorpe-Beeston látott el. A hírek szerint a két orvos munkájára Meghan szülésénél is számít majd a palota, csak nem kapnak vezető szerepet.

A királyi család egyébként tavaly októberben jelentette be, hogy Meghan hercegné terhes, a gyerek születése április végén-május elején várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top