Sztárok

Muri Enikő szeretné fenntartani a világ egyensúlyát

Öröm az ürömben: fájdalmas vallomása után új dallal jelentkezik Muri Enikő és a Sugarloaf.

Muri Enikő a Story magazin címlapján vallott fájdalmas műtétéről: nemrég eltávolították a petefészkét, így elég valószínű, hogy gyermeke sem lehet. A színésznő az operációtól függetlenül próbál pozitív maradni és a karrierjébe temetkezni. Ennek pedig eredménye is lett, hiszen megjelent a Sugarloaf legújabb albuma, amelyből először az Enikő által írt Fekete-fehér című dal debütál. 

A dal mottója: bármi történhet, de mindig tudjuk úgy alakítani az életünket, hogy akár a fekete, akár a fehér szín dominál napjainkban, a bennünk lévő egyensúly soha nem borulhat fel. „Sokak érzik majd magukénak a Fekete-Fehér című dalt, hiszen a mindennapok is erről szólnak. A szerzemény címe és mondanivalója szimbolizálja a jót és a rosszat, az igazságot és az igazságtalanságot, a lent és a fent fogalmát.”

 

Muri Enikő, a dal szövegírója a következő gondolatot fűzte a dalhoz: „Nagyon fontos ebben a világban az élet egyensúlyát fent tartani, hiszen mindannyiunkat ez tart életben. Gondoljunk bele, hogy milyen lenne, ha az éjjel és a nappal nem váltaná egymást. Ilyen ellentétekre gondoltam a szöveg alkotási fázisában, és úgy gondolom, a Fekete-Fehér cím is erre utal, hogy az ellentétek szükséges részei az életnek, egyik sem létezne a másik nélkül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top