Sztárok

Életműdíjat kapott a nagybeteg Lerch István

Kollégái a kórházban adták át az agyvérzésből lábadozó énekesnek az elismerést.

A V’Moto-Rock énekes-dalszerzője, az Erkel Ferenc-díjas Lerch István két évvel ezelőtt pár hónap különbséggel két agyvérzést szenvedett. Azóta kórházban ápolják, folyamatos felügyeletre szorul, ám állapota lassan, de biztosan javul.

A Fonogram-díj zsűrije idén ismét kiosztott két életműdíjat, az egyiket pedig a V’Moto-Rock frontemberének ítélték. Lerch István természetesen nem tudott részt venni a gálán, ezért barátai és kollégái a kórházban látogatták meg, hogy átadják neki az elismerést.

„Megkérdezték, kire gondolok, hogy átvegye István helyett a díjat. Arra gondoltam, csakis Horváth Charlie lehet az. A gála előtt két nappal aztán egy egész baráti bizottság – Dorozsmai Péter, Szűts László és persze Charlie – állított be Pistához az otthonba. Boldoggá tették a napját, sokáig nézegette az éjjeliszekrényére tett kis szobrot” – mesélte a Blikknek a zenész felesége, Enikő, akire sok terhet ró férje ápolása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top