Sztárok

Béres Alexandra fotóval vallott szerelmet a férjének

Még csak 18 éves volt Béres Alexandra, amikor beleszeretett Barna Krisztiánba, és a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. Ez most a közösségi oldalról kiderült.

Az esküvőjük ’96-ban volt, azóta született két kislányuk, és Béres Alexandra szerint szerencséjük volt azzal, hogy az évtizedek alatt ugyanabba az irányba fejlődött a személyiségük. Na nem csak ezen múlott a boldogságuk, de sokat hozzátett. Ahogyan az is, hogy máig randevúznak, ilyenkor kitalálnak maguknak programokat, hol színházba mennek, hol vacsorázni. 

„Szerintem a legnagyobb titok a szeretet, egymás dolgainak maximális elfogadása és a tisztelet a másik tulajdonságai iránt. Biztosan sokat változtunk, hiszen csak tizennyolc éves voltam, amikor egymásra találtunk” – mesélte egy tavaly adott interjúban Béres Alexandra, aki szavak nélkül szeret ráhangolódni az emberekre, ahogy mondta, így érzi igazán, mire van szüksége a másiknak. 

Régi fotókon is látszik, Béres Alexandra és Barna Krisztián kapcsolata nem változott:

Megnézem
Összes kép (3)

Mostanában pedig a közösségi oldalakon is meg szokta osztani az érzéseit, és szerelmi vallomásként posztol ehhez hasonló fotókat: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretem ezt a képet🤗! #együtt #mindörökké #szerelmemmel

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Vagy például ezt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top