Sztárok

Fájdalmas döntést hozott Müller Attila

Müller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott párhuzamosan. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától.

Egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba Müller Attila, aki az X-Faktor kísérőműsorától kezdve a Havazinon át tucatnyi műsorban szerepelt. Az utóbbi években azonban civil szakmára váltott, de örömmel gondol arra az időszakra amikor a mindennapjai a kamerák kereszttüzében vagy épp a színházban teltek. „Azok voltak a legjobb színházi élményeim, amelyekben én magam játszhattam, például a Gödöllői Színházban, de ugyanígy örömmel gondolok vissza arra, amikor a Szeress most!-ban szerepelhettem Bodrogi Gyulával. Aztán ő is rendezett nekünk egy darabot, ezek fantasztikus élmények”mondta a Kalandozóban Müller Attila, aki azt is elárulta, tervezi-e a visszatérést.

„Jó lenne újra színpadra állni, de nagyon hosszú folyamat, amíg összecsiszolódik egy darab. A jelenlegi élethelyzetembe ez sajnos nem fér bele. Sem a társulattal, sem a végeredmény miatt nem szeretném azt megtenni, hogy csak úgy beugrok. Valószínűleg már nem fogok szerepelni színházban” – árulta el az egykori műsorvezető, aki a színpadnak azért nem int teljesen búcsút. „A Zorallal mint zenész sokszor lépek fel, itt kiélem a színpadi vágyaimat. Esküvőket is vállalok, ahol ceremóniamesterként dolgozom. Az is egyfajta színpad, nagyon sok cég rendezvényén vezetek műsort, ami szintén visszaad valamennyit a színpadi szereplésből. Ez mind meg fog maradni az életemben, de színdarabban már nem leszek látható” – mondta kicsit fájó szívvel Müller Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top