Sztárok

Szörnyű betegségről vallott Zalatnay Cini

Zalatnay Sarolta úgy véli: kis híján az életével fizetett azért, amiért saját babát szeretett volna.

Az énekesnő fiatal korában mindent megtett, hogy saját gyereke születhessen, ez azonban mégsem sikerült. Zalatnay összesen hétszer kísérelt meg lombikprogrammal teherbe esni, mielőtt feladta a próbálkozást. A szervezetét azonban nagyon megviselte a sok orvosi beavatkozás: Zalatnay úgy véli, később ezért lehetett rákos.

„2002-ben kaptam meg a diagnózist” – mondta Cini, akinél petefészekrákot állapítottak meg. „Sokkolt, de tudtam, hogy élni akarok. Előtte rendszeresen jártam nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, de így is utolért a baj. A szüleimet rákban vesztettem el, így örökölhettem a hajlamot, de meggyőződésem, hogy a hét lombikbeültetésem is közrejátszott abban, hogy rákos lettem. Nagyon megviselte a szervezetemet, lehet valamit meg is piszkálhattak ott, amit nem kellett volna” – fogalmazott az énekesnő a Borsnak.

Zalatnay később örökbe fogadott egy kislányt, akit sajátjaként nevelt fel. A gyilkos kórtól ugyan megszabadult, de nagy árat fizetett érte, ugyanis mindkét petefészkét el kellett távolítani, hogy legyen reménye a gyógyulásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top