Sztárok

Srí Lanka-i merénylet: Rákóczi Feri és családja is épp a szigeten nyaral

Rákóczi Feri, a Rádió 1 műsorvezetője a családjával épp Srí Lankán nyaral.

Rákóczi Feri és családja épp Srí Lankán nyaral, de szerencsére jól vannak, őket nem érintette a merényletsorozat – írja a Blikk.

„Most hallottunk a robbantásokról… Szörnyű, elmondhatatlan, senki nem érti, hogy mi történt és miért. Mi messze vagyunk, itt minden rendben, jól vagyunk” – írta Rákóczi Feri, akinek párja, Judith szintén jelezte, hogy jól vannak, de úgy tudjuk, nem hagyhatják el a szállodát, és egyelőre az internetet sem használhatják, azt ugyanis a hatóságok lekapcsolták, hogy ne terjedjenek álhírek.

sri lankaRákóczi Feriért kollégája, Sebestyén Balázs is nagyon aggódott:

„Amikor meghallottam, mi történt, azonnal ráírtam Ferire, hogy minden rendben van-e. Megnyugtatott, hogy minden oké, hála istennek ők a sziget közepén voltak, éppen ezért messze a robbantásoktól, de nincs net, és kijárási tilalom van. Borzasztó, ami történt, de remélem, azért tudnak pihenni kicsit, mert nagyon megérdemlik!” – mondta Sebestyén Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top