Sztárok

Rákóczi Feri családi titokról rántotta le a leplet

Rákóczi Feri családi titkairól vallott.

Rákóczi Ferit 49 évesen az „Év ismert apájá”-nak választotta az Apa magazin, pedig a műsorvezető 39 éves koráig gyereket sem szeretett volna – írja a Blikk.

„Nem leszek ennek köszönhetően más apa. Először elutasítottam a jelölést, mondván, mindenkinek otthon kell jó apának lenni. Aztán rájöttem, hogy ha a díj jelöltjeinek példáin keresztül néhány magyar apuka ezentúl többet focizik a gyerekével, akkor megéri…” – mondta Rákóczi Feri, aki édesapjával való kapcsolatáról is vallott.

Fotó: smagpix

„Sokáig haragudtam rá. Szegények voltunk, rengeteget dolgoztak, hogy valamit megteremtsenek, apám szombaton és vasárnap is ment, így kevés közös élményem van vele… Haragudtam a világra, aztán persze elfogadtam, mert rájöttem, csak jót akart nekünk. Viszont megfogadtam, hogy ha egyszer lesz gyerekem – bár azt gondoltam, sosem jön el ez a pillanat – akkor az ellenkezőjét teszem majd, azaz maradandó élményeket adjak nekik” – mondta Rákóczi Feri.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top