Sztárok

Megdöbbentő dolog derült ki Sebestyén Balázsékról

Fellebbent a fátyol a Balázsék című műsor három rádiósának a valódi viszonyáról.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri – a rádióhallgatók számára összeforrt a nevük. A stúdióból kilépve azonban felbomlik a legendás triumvirátus, sőt össze sem járnak a hétköznapokban – írja a Bors.

Mi hárman már teljesen összenőttünk, de nagyon érdekes, hogy a való életben egyáltalán, semmilyen szinten nem vagyunk kapcsolatban. Szoktam mondani, hogy Jánosnak csak akkor veszem fel a telefont, ha kétszer hív, mert akkor tudom, hogy komoly. Ennyire nem vagyunk jóban. Nem vagyunk barátok, nem járunk össze. (…) Ez egy érdekes haveri dolog, ami megállt egy szinten, és soha nem lettünk barátok. De szerintem pont ettől működünk” – jellemezte viszonyukat Sebestyén Balázs.

Mint Rákóczi Feri elmondta, nem egyforma az érdeklődési körük, hármójuk viszonya viszont a rádióműsoruk sikerének egyik alapja. „Nem kerüljünk egymás társaságát, de nem járunk össze a hétköznapokban. (…) Különböző emberek vagyunk, (…) pont ettől lesznek élvezetesek a reggeli beszélgetéseink” – vélekedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top