nlc.hu
Sztárok

Rákóczi Feri magánélete

Rákóczi Feri családi drámájáról nyilatkozott

Ezt a hibát a saját családjával nem szeretné elkövetni.

A Rádió1 sztárja, Rákóczi Feri ritkán beszél kamerák előtt a magánéletéről, most azonban kivételt tett. Bár a rádióban legtöbbször csak vidám történeteket hallhatunk tőle, most a fiatalkori botlásairól, illetve a családjában lévő kapcsolatokról is vallott. Élete tragédiájának tartja például, hogy sok konfliktust nem tudott megbeszélni, feloldani a már elhunyt édesapjával.

„Nem nagyon voltak beszélgetések, nekem egy másik apa hiányzott. Ma már tudom hova tenni az öreget, és nagyon hálás vagyok, hogy mindent megteremtett nekünk. De nagyon hiányoznak olyan élmények, amiknek soknak kellene lennie egy apa-fia kapcsolatban. Egy vagy két kezemen meg tudom számolni, hány ilyen volt” – mondta Kadarkai Endrének, hozzátéve, hogy a bűntudat a mai napig megvan benne.

„Talán én simítottam el a saját lelkemben, de amikor egy haldoklónak az utolsó óráiban a fülébe súgsz valamit, az már csak neked mentség.”

Rákóczi Feri 23 évvel ezelőtt vesztette el édesapját, aki tüdőrákban szenvedett és hosszú hónapokig haldoklott. 

„Magas, közel kétméteres, 140 kilogrammos pacák volt hatalmas hanggal, énekelt, óriási volt. Aztán jött a tüdőrák és összeesett. Negyvenkilós volt a végén. (…) Akkor én már imádkoztam azért, hogy menjen el. Amikor tudod, hogy nincs visszaút, de lelkifurdalásod van amiatt, hogy apád halálát kívánod, idézőjelesen. De tudtam, hogy mindenkinek az lesz a megváltás. (…) Egy idő után be kell látni, ha a tudomány jelenlegi állása szerint nincs mit tenni, akkor jobb egy haldoklónak, ha elmegy” – vallotta be a rádiós korábban az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. 

Rákóczi Feri

Rákóczi Feri (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top