Sztárok

Megszólalt Cserháti Zsuzsa fia az énekesnő elhanyagolt sírja kapcsán: „Nem rendelkezem kellő anyagi forrással”

A szomorú tényről, miszerint borzalmas állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Horváth Charlie rántotta le a leplet.

Horváth Charlie világított rá arra, hogy mennyire borzalmas állapotban van Cserháti Zsuzsa síremléke.  „Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az emberek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint!”mondta Charlie a Borsnak.

Az üggyel kapcsolatban az énekesnő fia is megszólalt:

„Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt, sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen, ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen” – mondta Szirtes Krisztián.

Cserháti Zsuzsa (Fotó: Falus Kriszta/smagpictures.com)

 

Szerencsére van megoldás!

A rajongók mellett a fél művészvilág megmozdult. Az Orfeum vezetősége például – ahol a Horányi Juli által megálmodott legújabb Cserháti-előadás fut – azonnal jelezte, hogy nem tudtak a sajnálatos helyzetről, és szeretnének segíteni a sír helyreállításában.

„Júniusban van a születésnapja, júliusban a halála évfordulója, tökéletes alkalom, hogy méltó síremléket állítsunk neki, de természetesen ez nem a mi hatókörünk, így először szeretnénk körbejárni a témát, beszélni az illetékesekkel, például a fiával, és ha ő elfogadja, mi nagyon szívesen hozzájárulunk a síremlékhez” – mondta a Orfeum programigazgatója, Sziklai Ildikó, akihez Horányi Juli is csatlakozna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top