nlc.hu
Sztárok

Cserháti Zsuzsa síremléke

17 év után, titokban állították fel Cserháti Zsuzsa síremlékét

Többen támogatták anyagilag Cserháti Zsuzsa családját, hogy elkészülhessen a sírhely.

17 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa, akinek egészen eddig nem épült fel a síremléke. Az énekesnő családja anyagi gondokkal küzdött, nehéz volt előteremteniük a síremlékre szánt összeget, így mecénások segítettek nekik, hogy végre elkészülhessen – írja a Blikk

„Krasznai Laci a temetés után kezdte szervezni a dolgot, együtt választottuk ki édesanyám fényképét. Azután sok minden közbejött, válság, technikai akadályok, pénz- és időhiány. Tudtuk, hogy évekbe telik majd a megvalósítás, de most végül összejött. Azok, akik pénzt adtak hozzá, nem a hírverésért tették. Akik segítettek, tisztelték, szerették édesanyámat, önzetlenül” – mondta Cserháti fia, aki családos emberként nem tudta vállalni a költségeket. 

„Édesanyámat örök kétségek gyötörték, hogy szereti-e őt a közönsége. Éjjelenként bárokban énekelt, de reggelente még elkísért az iskolába, aztán kidőlt, mint egy zsák. Ő nehezebben élte meg, hogy nem tudja nekem megadni azt, amit szeretne, hogy nincs elég pénzünk. De a síremléke fotóján még úgy mosolyog, ahogy a szebb időkben” – tette hozzá Szirtes Krisztián.

cserháti zsuzsa

Cserháti Zsuzsa (Fotó: smag)

Sztárok síremlékei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top