nlc.hu
Sztárok

Szilágyi István sírhelye

Szilágyi István sírhelyét senki sem gondozza

Szilágyi István végső nyughelyét nem látogatja senki. Valószínűleg a távoli családtagoknak kell majd rendbehozni a sírt.

Hervadt virágok borítják a májusban elhunyt Szilágyi István sírhelyét. A színészt a gyanú szerint fia, Péter ölte meg, aki jelenleg letartóztatásban van. A Blikk fotókat is készített a sírhelyről, amelynél nagy valószínűséggel régóta nem járt senki. A színész özvegye, Jolika se volt a sírnál a temetés óta, unokája és menye pedig külföldön él, de nemsokára Magyarországra látogatnak. Ők hozhatják rendbe kicsit a sírhelyet.

„Hamarosan jönnek külföldről a rokonok, és bár Pityi bácsi unokája nem lehetett ott a temetésen, szép levelet írt, amelyet felolvastak a szertartáson. Minden bizonnyal kimegy majd a sírhoz is, hogy elköszönjön tőle, és talán akkor végre lesz friss virág is ott” – mesélte a bulvárlapnak a család egyik ismerőse. A rokonok egyelőre nem tudják mire számítsanak, mivel Jolika nénivel nem tudják tartani a kapcsolatot.

Szilágyi István özvegye nemrég állítólag megismert egy fiatal fiút, akire úgy tekint, mint az unokájára. Aggodalomra ad okot az is, hogy Jolikát testvére, Sarolta sem tudja elérni.

„Sajnálom, hogy a sír is ott áll elhanyagolta. Jolika biztos nem tud kimenni, a rokonok pedig nagyon messze laknak” – magyarázta Sarolta a Blikknek, aki nem tudja, hogy a közeljövőben készül-e sírkő Szilágyi István sírjára, mert Jolika néninek rengeteg tartozása van.

Olvass még többet Szilágyi Istvánról az nlc-n:

Szilágyi István

Szilágyi István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top