Sztárok

Meghan hercegné 6 héttel a szülés után visszatérhet dolgozni

Nem sokáig marad távol hivatalos kötelezettségeitől a hercegné. Meghan Markle a szülés után másképpen tervezi a programjait, mint annak idején Katalin hercegné. Kíváncsiak vagyunk, te hogy látod ezt.

Meghan hercegné csupán 6 héttel a szülés után visszatérhet hivatalos kötelezettségeihez – írja a The Sun egy udvari forrásra hivatkozva.

Meghan világossá tette, hogy amilyen hamar csak lehet, újra dolgozni akar. Rengeteg energiája van, és rendkívül határozott, a lehető leghamarabb újra a jótékonysági szervezetek rendelkezésére akar állni. Azért a határidőnaplója még üres, ki akarja várni, hogy érzi magát a baba születése után.

A hercegné egyébként 3 hónapos szülési szabadságot kért, ami az Egyesült Államokban általánosnak számít, ám jó eséllyel ennél sokkal hamarabb, már júniusban visszatérhet a nyilvánosság elé, méghozzá II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping of Colour creremónián.

Katalin hercegné tavaly, Lajos herceg születését követően és Sarolta hercegnővel is fél évig volt szülési szabadságon. Hogy Harry herceget elkíséri-e a felesége hosszabb útra az első hónapokban, arról szintén Meghan Markle dönthet majd. 

Meghan Markle nem akar sokáig szülési szabadságon maradni (Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top