Sztárok

Kirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet

Az éjszakai életbe vetette bele magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal egy szórakozóhely dolgozóiként próbáltak meg helytállni.

Ezúttal egy diszkóban, több munkakörben próbált meg bizonyítani a Sláger TV-n látható, A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert és Bárdosi Sándor

Növényi Norbert és Bárdosi Sándor egy diszkóban próbáltak helytállni (fotó: Sláger TV) 

A helyettesítők először a nyitás előtti munkálatokban segédkeztek, ám már ez sem ment zökkenőmentesen.

„Gondoltam, feltakarítom a táncteret, ehhez volt is takarítóeszköz, de valamiért nem haladtam vele. Kiderült, hogy be se kapcsoltam a gépet” – mondta Bárdosi Sándor, aki jéghordás közben is inkább csak a mókázáson törte a fejét, így egy jégkockát ejtett Növényi pulcsija alá, amit az olimpikon nem hagyott szó nélkül. Míg Norbi ruhatárosként is megpróbált helytállni, addig Bárdosi nem igazán találta fel magát. A két jómadár végül a portán kötött ki, ahol a vendégek fogadása és beléptetése lett volna a feladatuk. Azonban ez sem ment nekik zökkenőmentesen.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egymást szórakoztatták (fotó: Sláger TV)

„Elmagyarázták mit és hogyan kell csinálni, tíz évig portáztam, nem gondoltam, hogy bármi fennakadás lesz” – mondta Növényi, aki Bárdosival együtt mégis vétett egy végzetes hibát. Az illemhelyiség felkeresését egyszerre időzítették, így a porta őrizetlenül maradt, a két jómadarat pedig elbocsátották portaszolgálatos munkájából.

„Nagyon hideg volt kint, kicsit már kezdtünk besokallni, és a mosdót is szerettem volna meglátogatni, akárcsak Norbi. Igaz, kérték, hogy ezt váltásban tegyük, de gondoltuk, nem bukunk le, ha mindketten belógunk. Nem így lett, lebuktunk, és elbocsátottak minket. Ennek ellenére megengedték, hogy a buliban fújjuk ki a fáradt gőzt, ami nagyon jólesett mindkettőnknek” – mondta Bárdosi a Sláger TV-n csütörtökönként 20:00-tól látható műsor, A helyettesítők legújabb epizódja kapcsán. 

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert A helyettesítőkben (fotó: Sláger TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top