Sztárok

Bárdosi Sanyin és Növényi Norbin múlt a Rippel fivérek élete

Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek komoly kihívásokkal kellett szembenézniük a Fővárosi Nagycirkuszban: a Rippel-testvérekért feleltek.

A nézőtéren ülve mindenki ámulva nézi, ahogy a cirkuszi artisták gyakran az életüket kockáztatják, azonban senki nem gondol rá, hogy a művészek mögött komoly szakemberek precizitása és felelőssége teszi ezt lehetővé, munkájukon akár életek múlnak. Bárdosi Sanyi és Növényi Norbert fáradságot nem kímélve ásta bele magát a cirkuszi foglalkozások rejtelmeibe, és megpróbálta a legnagyobb odafigyeléssel végezni feladatokat. Vajon sikerült kettejüknek?

Fotó: Sláger TV

Rippel Ferenc, Magyarország Érdemes Művésze, az ország egyik legismertebb artistája a FŐNIX, Tűzcirkusz műsor rendezőjeként kijelentette, hogy az artistáknak el kell felejteniük félteni az életüket. „Minden egyes cirkuszi dolgozóban maximálisan meg kell bízni ahhoz, hogy az artisták produkciójuknál fejben is jelen tudjanak lenni, hiszen egy rosszul becsatolt karabiner vagy egy hibásan összerakott ketrec végzetes is lehet. Bárdosi és Növényi esetében a bizalom felépítésére a szokásos többhetes tanulási folyamat helyett csupán néhány óra állt rendelkezésre. Szerintem ők sem gondolták, hogy ez a munka ekkora felelősséggel jár. Hamar rá kellett jönniük, hogy létfontosságú a gyorsaság és a precizitás. Mindent összevetve remekül szerepeltek” – mesélte Rippel Ferenc, a Sláger TV A helyettesítők című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top