Sztárok

Kisfiúval bővült Jellinek Tináék családja, cuki az első közös képük

A sírás kerülgette Jellinek Tinát, amikor először magához ölelte az egy hónapos kisfiút.

Jellinek Tinának még a lélegzete is elakadt, amikor magához ölelhette az egy hónapos kisfiút, de látszott az arcán is, mennyire odavan a gyerekért.

Jellinek Tina odáig van Benettért (fotó: Drága családom)

Tüneményes csöppséggel bővült Jellinek Tina rokonsága. Unokatestvére egy tündéri kisfiúnak adott életet. Tina már régóta szerette volna látni a picit, kívánsága pedig most valóra is vált. Benett édesanyja ugyanis Tina gondjára bízta a csöppséget, amíg ő ellátogatott az orvoshoz. A kétgyermekes édesanya azonnal elérzékenyült, mikor meglátta a kisfiút.

„Elolvadtam, ahogy megláttam ezt a kisfiút, végem volt! Tökéletes minden porcikája, imádni való úgy, ahogy van” – áradozott Tina a Drága családom mai epizódjában, aki bár rutinos a gyerek ellátását illetően, volt benne egy kis félsz.

„Egy pillanatra volt bennem félsz, de hatalmas boldogság is. Félsz azért volt bennem, mert nyolc évvel ezelőtt babáztam utoljára. Szerencsére ez olyan, hogy az ember nem felejti el, mit hogyan kell. Megfogtam a babát, és azonnal minden emlék visszajött. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy vállalunk még egy gyereket Emilióval. Csak néztem és csodáltam ezt a csöppséget, annyira jó érzés volt a kezemben tartani” – áradozott Tina, akit férje régóta kérlel, hogy vágjanak bele egy újabb babaprojektbe, melyre most talán igent is mond a kétgyerekes anyuka.

Jellinek Tina elgondolkodott, hogy talán vállalna még egy gyereket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top