Sztárok

Gyászol Zalatnay Sarolta

Zalatnay Cini fájó szívvel vette számba legutóbbi tévés szereplésén, hogy már csak nagyon kevesen maradtak a régi legendák közül.

Zalatnay Sarolta szomorúan vette számba, hogy egyre kevesebben vannak a régi csapatból. A gyászoló énekesnő többek között a nemrég elhunyt Koós Jánosról is beszélt, akivel több lekötött koncertje is volt erre az évre. Koós helyére Soltész Rezső ugrott be – írja a Blikk.

„Örültem, hogy az utóbbi két-három évben Janival szorosabb volt a kapcsolatom, sokat léptünk fel együtt. Sajnos ennek vége, de azért igyekszünk nem szomorkodni, mert vagyunk még páran, a Zorán, a Frenreisz, és reméljük, leszünk is még egy darabig. A többiek pedig hiányoznak, mert olyan arcok mentek el, akik pótolhatatlanok, és hozzám különösen közel álltak. Óriási az űr utánuk. Abban bízom, hogy majd a következő életünkben találkozunk, vagy az égi zenekarban” – mondta Zalatnay Sarolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top