Sztárok

Szabó Simon elárulta, mitől retteg

A színész imád utazni, de inkább vezet órákat, akár napokat, ha utazásra adja a fejét, mint hogy felüljön a repülőre.

Nagy világjáró hírében áll Szabó Simon, aki amikor csak teheti, örömmel vág neki a nagyvilágnak, hogy kikapcsolódjon a mindennapok hajtásából. A Mátra-függő színészt az sem zavarja, ha igen hosszú út vezet a célig.

Nagyon szeretek utazni, magát az utazást is szeretem, amíg eljutok oda, ahova szeretnék. Szeretek vezetni, voltam már autóval Fehéroroszországban, Minszkben, Írországban, Olaszországban, Szlovéniában, Franciaországban, rengeteg helyen. Szerencsére olyan autóm van, amibe mindannyian kényelmesen beférünk. Felpakolunk, és irány a nagyvilág” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Szabó Simon, aki ha teheti, inkább kerüli az utasszállító géppel való utazást.

Nincs bajom a repüléssel, ha nem utasszállítóval kell menni. Attól fóbiám van! Nem bírom elfogadni, hogy ott ülök heringként, azt se tudom, ki vezeti, és hogy mi történik. Repültem már harci helikopterben, kisgéppel, azokat jobban bírom” – árulta el a színész, aki csak akkor ül repülőgépre, ha nincs más utazási lehetőség. „Ha muszáj, akkor leküzdöm magamban ezt a fóbiámat. Legutóbb Berlinben voltam egy munka miatt, elkerülhetetlen volt, hogy repülőre szálljak, de szívesebben mentem volna egy kétszemélyes lélekvesztővel. Azt még mindig kézzelfoghatóbbnak érzem, mint az utasszállítót” – vallotta be az új magyar sikergyanús filmben is játszó Szabó Simon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top